onsdag den 24. februar 2016

Bayern – Juve 2 – 2

Boldgeniet Arjen Robben

I aftes spilledes de første ottendedels finaler i Champions League, heriblandt en med spænding imødeset kamp mellem Bayern München og Juventus, på italienernes hjemmebane i Torino, på et pragtstadion tæt pakket med tilskuere. Hvilket scenarie!
Der var øjensynlig intet at komme efter for de italienske tilskuere, eller Juventus. München mødte op med en midtbane og et forsvar, der var spækket med reserver pga. mange skader. Sligt generer ikke sydtyskerne, for de sad fuldkommen på kampen, og formstærke Juventus blev bogstavelig talt spillet helt ned under græstæppet, og ud af banen - på det nærmeste.
Kort ind i anden halvleg fik italienerne dødsstødet, da Bayerns verdensstjerne Arjen Robben scorede til 2 – 0 for tyskerne. Hvilket fantastisk mål! Nu var Juve færdige.
Nix!
En enkelt fejl hos tyskerne fik pludselig Juventus til at live op. Fejlen blev udnyttet til en lynhurtig scoring og stillingen var 2 – 1. Nu startede et veritabelt pres på tyskerne. Italienerne udlignede til 2 – 2. Hvordan er det muligt? Det blev muliggjort ved hjælp af en række meget grove frispark og en rystende dårlig engelsk dommer, som oven i købet skal dømme ved EM!
Men som tyskerne spillede i en time af kampen, skulle det sagtens være muligt for dem hjemme, i returkampen i München, selv at bringe sig videre til kvartfinalerne.
Arjen Robben var en oplevelse.



Verner

Ingen kommentarer:

Send en kommentar