torsdag den 6. marts 2014

Fodboldlandsholdets fremtidige første keeper

Han bliver ikke en stor målmand, Kasper Schmeichel. Umuligt!

- Det er han blevet.
Onsdag aften i denne uge var der syn for sagen på det ny, store og flotte Wembley, hvor England og Danmark spillede venskabskamp i fodbold. Kasper Schmeichel slægter sin far på, bragte mindelser om ham i sin ovenud fine ageren mellem stængerne og foran. Jo, han lavede også en større fejl i første halvleg, men til al held kostede det ikke noget. Englænderne var ikke meget bevendt før pausen, hvor en effektiv dansk midtbane og ditto forsvar stort set havde styr på tingene. Men slippe fra Wembley uden nederlag er ikke muligt for vort nuværende landshold. Det er for tidligt på sæsonen for de af spillerne, der kommer fra Superligaen. Trods alt.
At Morten Olsen så skifter ud i pausen for at prøve en anden konstellation er naturligt, men medførte at det danske landshold kom til at stå længere tilbage på banen, hvilket naturligvis gav et øget pres på det danske mål. Det engelske mål til 1- 0, der blev kampens resultat, var Schmeichel tæt på at få hånd på.
Kasper Schmeichel må stensikkert være holdets fremtidige første keeper. Stone sure.

Det engelske landshold? Verdensmestre bliver de ikke ved det kommende VM i fodbold i Brasilien.