mandag den 22. juni 2009

Fredag til Fredag







Clement Kjersgaard, dansk journalist, skribent og talkshow vært.

Hvis det lige er sådan, at du vil se noget helt forrygende sjovt i tv, nærmere sagt på DR2, er Fredag til Fredag lige sagen. Her optræder Clement Kjersgaard, om jeg så må sige, på slap line, men ikke lige, at den er så slap igen. Jeg selv holder mest af at betragte ham som Danmarks bedste udøver af Standup Comedy. Han er helt usædvanlig morsom, og er en speed-snakker af klasse. Der er fart på, når Clement er i studiet. Det nærmest fyger med morsomheder, som alle har et eller andet link til mere alvorlige ting ude i samfundet. De gæster, han interviewer, får i farten ofte sagt noget, de egentlig ikke havde tænkt sig, og det er jo altid morsomt.
Så var der den fredag aften, hvor blandt andre den underskønne Anna David var inviteret i studiet, kvinden, som mange danske mænd har hede drømme om, og Socialdemokraternes Mogens Lykketoft. Lykketoft var meget indtaget i den skønne Anna, og man forstår ham, og var ét stort smil, da Anna ankom til udsendelsen, dét var morsomt. Nu lykkedes det Clement i ekspresfart at aftvinge den smukke et udsagn om, at hun var glad for mænd, især danske. Nationen åndede lettet op. Clements grin blev endnu meget større.
Just forgangne fredag var der så også en SMS-afstemning, hvor der aldrig blev offentliggjort et resultat, hvilket også var totalt ligegyldigt, for det er bare for sjov alt sammen.
Eller er det i virkeligheden?


Verner