torsdag den 26. marts 2015

Enfant Terrible




Storslået underholdning

Bendtner har i årevis været et yndlingsoffer for presse og medier. I England derimod kaldt for Lord Bendtner! Altid har de haft travlt med Nicklas Bendtner og hans privatliv. Det gjorde ikke sagen bedre, at han ligesom ikke fik indløst sit meget store potentiale, men rejste fra den ene klub til den anden. Det ville ligesom ikke lykkes. Senest for den tyske klub han spiller for nu Wolfsburg, er han igen begyndt at score mål.
I aftes var han udtaget til en trænings landkamp mod USA i Aarhus, en overkommelig opgave, og landstræner Morten Olsen, manden som ikke længere er velset hos DBU, havde udtaget Bendtner som forward. Godt set Olsen. Niklas Bendtner havde en stor aften. Tre perlemål på snor. Bendtner er en forward, som ikke alene er gift for et forsvar, men meget bevægelig og hyperfarlig. Spiller han som i aftes, fåes det ikke meget bedre. I dag hyldes han overalt internationalt for de tre ”kasser”. Det er mål, som vi bør se igen i replay.
Desværre stillede Olsen kun med et B-hold, så de svage amerikanere fik for let spil og for lette mål. Men Bendtner reddede landsholdet. Hvilken superforward er han ikke?

Verner



Fordi fodbold på jorden er for let!