tirsdag den 17. april 2012

Investering

Nykredit-er-en-bank!


Det er lige sin sag at få udbytte af investeringer, hvad enten der er tale om fri kapital eller pensionsmidler. Det kræver sin mand, eller skulle jeg sige sin bank / investeringsinstitut eller lign. Virkelig! Det har heller ikke været for let de senere år, der har budt på internationale kriser deriblandt en megastor finanskrise, som vi endnu ikke er kommet ud af, hvilket åbenbart kan tage sin tid.
Det er derfor interessant at sammenligne to forskellige foredrag, jeg har oplevet fornylig. Foredrag om hvordan man bedst og mest sikkert får forrentet sine skillinger, altså hvis man har nogle.

Heidner Invest

Første foredrag blev afholdt af Heidner Invest ved Hr. Bendt Heidner i det gamle industrihus i centrum af Odense. Man måtte altså rejse over vandet for at deltage i denne interessante ting. Godt, at man har familie i Kerteminde, så der kunne blive et vederkvægende stop under vejs!
Foredraget var særdeles interessant. Undervejs fik man anskuelsesundervisning i, hvad man kan gøre, og især hvad man ikke kan gøre, hvis det skal gå godt. Yderst givende og top-professionel gennemgang af mulighederne fortalt af en virkelig ekspert, ved hjælp af plancher, tabeller, opstillinger etc. Efterfølgende har Heidner Invest fået flere henvender fra de fremmødte, hvoraf flere nok har haft ondt i pengepungen. Firmaet kan absolut anbefales. Der var afsluttende en fin buffet.


Nykredit-er-en-bank!

Her et par uger senere holder Nykredit så investormøder spredt ud over landet. Jeg selv deltog på Hotel Radisson Blu Scandinavia, et kæmpestort hotel på Amager. Nykredit er en bank, der har aspirationer mht. til at blive rigtig stor i Danmark. Tredjestørst vil man være. Og til det brug holder man så bl.a. investormøder, hvor man fortæller om sit investeringsunivers. Blot var der ikke så mange faktuelle oplysninger, så det fremmødte publikum fik noget konkret med hjem.
Det var mest løs snak, underholdning både af organisationens to medarbejdere, der stod for fortællingerne, Hans Engell, der var indforskrevet til at udfordre dem, og Peter Tanev, som sluttelig holdt et foredrag om vejret!
Ved ankomsten var der kaffe og kage. Midtvejs pause med vand og frugt. Afsluttende stor buffet med vin, vand og kaffe. Meget lækkert og imponerende. Men hvad Nykredit egentlig ville med denne forestilling får stå hen i det uvisse?
Man undres.


Verner