tirsdag den 7. januar 2014

Oh what a beautiful winter . .

Lake Michigan lige nu

Det er noget af en gyser Over There. For øjeblikket har de vinter, så det brager. Kolossalt kold vinter. Uhyggelig. Humorister siger, at det er klodens accelererende opvarmning. Og en eller anden forbindelse er der, tro det hvem der vil. Selvom vejret pt. flipper helt ud, skal vi ikke tro, at den før omtalte opvarmning er et overstået kapitel. Tværtimod.
Men her i den sydlige del af Skandinavien kan vi godt pt. slappe lidt af. Det er jo ikke her, vel?  Men tænk engang om det var! København er bl.a. en by med mange hjemløse, underligt nok, skønsmæssigt omkring 1 % af byens befolkning iflg. oplysninger på internettet. Og hvis man var en af disse, og en kulde som pt. i USA’s østlige del ramte her. Så var disse hjemløse på den, lige i den grad.
Det er de hjemløse forøvrigt også i staterne. USA har efter finanskrisen uhyre mange hjemløse. Folk bor og sover i campingvogne (trailers), biler eller på gaden. Det skal vise sig at koste rigtig mange menneskeliv. Og disse hjemløse er nogle stakler. Man skal blot forestille sig, at det var en selv.
Er der så nogen, der hjælper disse hjemløse? 
- Tja, man kan have sine tvivl . . .


Vinter i Indianapolis - dejligt koldt!


Verner