lørdag den 30. august 2014

BIF

Brøndby Fodboldstadion

De arbejder på sagen hos BIF. Regnskabet for 2. kvartal viser et underskud på 150 mill. kr. Rolig nu, det er lige efter planen. I løbet af et par år er det slut med underskuddet i den tidligere så hæderkronede boldklub, påstår man i Brøndby.  Først måtte man lige sluge kamelen med de 150 mill. kr. i underskud, dernæst kommer så chokmeddelelsen om Daniel Aggers tilbagevenden og forstærkelse af BIF's hold. Det kan kun blive stort. Agger indtager næsten gudestatus hos fodboldfolket. Hvordan BIF fik råd til at købe Agger fra Liverpool står endnu hen i det uvisse. Aggers egen interesse ligger måske i, at Liverpool ikke mere syntes, at hans store kvaliteter rakte. Er de fra den i Liverpool?
Måske kommer pengene fra salget af Simon Makienok, der efter alt at dømme sælges til den italienske klub Palermo. Måske. Salget af Makienok trækker fra i den ellers positive situation, der skabes ved Aggers hjemkomst. Men der sker en masse i denne tid hos BIF, og efterhånden bedres arbejdsbetingelserne for den dygtige og sympatiske cheftræner Thomas Frank.
Med Agger på holdet kan det snart betale sig igen at pumpe den gamle skærveknuser og cykle over til Brøndby Stadion, der er ikke langt, for at køre den korte tur i bil, for at have et satans hyr med at parkere og efter kampen at komme ud igen, kan der ikke være tale om.

Daniel



Thomas

Og medens jeg så sidder og filosoferer over dette, må det næsten kaldes en pseudobegivenhed, når man (jeg) tænker på Helle Thornings skæbne senere på aftenen. Her tales, som du ved, om Statsministeren. Og det har i hvert fald intet at gøre med fodbold.
Slet ikke! 

Verner