tirsdag den 16. marts 2010

Nielsen

Sympatisk cheftræner -
Kent Nielsen

Jeg har ikke leveret!

Sejren har mange fædre, nederlag kun én!

Så sandt, så sandt. Den meget sympatiske, tidl. europamester (1992) og nuværende cheftræner for BIF (Brøndby), erkender sin situation i dagens udgave af Berlingske Tidende. Alle, og især BIF, ser gerne klubben vende tilbage til toppen af dansk fodbold, men set udefra har det lange udsigter. Uanset de mange problemer internt i BIF er det Kent Nielsen, der er cheftræner. Sejren har mange fædre, nederlag kun én. Som konsekvens af dette gætter mange på, at hans trænersæde nu er hot. Lige i den grad.
Han overtog et hold, der mod alle odds havde rejst sig fra ruinerne og lå nummer ét i SAS Ligaen. Brøndby endte på en tredjeplads, nu er holdet den bløde mellemvare i stillingen, har ikke vundet seks ligakampe i træk og nærmer sig sin egen rekord for sejrsløse stimer. Alt sammen efter Kent Nielsen overtog Brøndby i januar 2009.
Oveni den resultatmæssige nedtur og den fodboldmæssige sandhed i, at tabellen aldrig lyver, har der siden Tom Køhlert overlod et vinderhold til Kent Nielsen også været famlet en hel del med opstillinger, systemer og spillestil. Cheftræner Kent Nielsen erkender da også, at han endnu ikke har leveret på Vestegnen.
Desværre rækker hans kvaliteter endnu ikke til en stilling som cheftræner for en storklub. Et eksempel, der minder noget om dette, er den lige så sympatiske Michael Laudrup, der heller ikke ses at levere varen, hvor end han kommer frem. Begge de herrer har min fulde sympati.
Nemt er det ikke!


Verner