fredag den 13. november 2009

VERDENS UNDERGANG!

På den
yderste dag!
Verden går under!

2012
I den matematisk skabte Maya-kalender, der blev lavet for mere end 1500 år siden, forudså Maya-indianerne i Mellemamerika, at Jorden vil gå under på en præcis dag, nemlig den 21. december 2012. Det er den femte og sidste cyklus i en 26.000-års periode, der i kalenderen er skildret med uhyrlig præcision af denne sofistikerede civilisation, der opfandt astronomien. Legenden siger, at den fjersmykkede krigsgud, Kukulkan, vil presse sig op gennem jorden og starte verdens undergang.

Tak skal du ellers have!

Den seneste biograf-film, omhandlende den bedste af alle verdeners undergang, nemlig denne, vor egen, har lige haft premiere, og skal nok gå hen og blive et tilløbsstykke af de helt store. Jeg ved endnu ikke, om jeg gider se så meget ødelæggelse på en gang. Inspirationen kommer fra én enkelt af Mayaernes kalendere, som slutter netop i 2012. Vores egen kalender stopper også på et eksakt tidspunkt, den 31. december, men det går verden jo ikke under af, det kan blot føles sådan, hvis det nytårsaften er lykkedes at få en ordentlig blæser på. Sligt kan jo hænde. Vores egen kalender begynder blot forfra næste dag, og det samme forhold kunne man jo udmærket forestille sig var tilfældet med Mayaernes kalender, ikke sandt?



For nu at sætte sagen på spidsen, synes jeg, at man skal læse dagens udgave af Politikens overordentlig morsomme spalte, ATS:

ATS

I øvrigt mener vi
At folkene bag den nye katastrofefilm spreder unødig frygt med deres påstand om, at verden går under 21. december 2012, når faktum er, at det først sker 14. april 2021 klokken 11.34!
Jehovas Vidner

- Og det er fuldstændig uden hensyntagen til Nostrademus eller ej!

Verner