onsdag den 21. oktober 2015

Flygtninge / Folkevandring

Efterhånden som problemerne vokser, kommer de folkelige protester selvfølgelig. Det kunne ikke gå anderledes. Det duer ikke at progressive politikere, alle fra det man kan kalde godhedsindustrien, fremturer med udtalelser som f.eks.

Vi har plads nok, vi kan tage mange flere flygtninge (Sverige)

Vi kan mindst tage en million flygtninge (Tyskland)

Disse politikere, der meget gerne gennemtrumfer deres synspunkter, har en del at forklare i deres hjemlande. Endnu ser det ikke ud til, at de bliver holdt ansvarlige for deres gerninger. I forståelse med deres egen befolkning er de i hvert fald ikke. Det ses i Tyskland af de store demonstrationer mod flere flygtninge, senest i Dresden. Foruden overgreb på såkaldte asylcentre. I Sverige er efterhånden seksten asylcentre blevet sat i brand, hos broderfolket tales om mordbrande.
Det ligger meget tungt hos europæiske politikere at skelne mellem reelle flygtninge og migranter. Der er reelt tale om en folkevandring mere end en flygtningesituation. I takt med de mange flygtninge fra krige i Mellemøsten og Nordafrika, er det gået op for mange migranter fra lande øst og syd for Europa, at tempoet skulle sættes op, for at nå ind i Europa før grænserne blev lukket, hvad de skulle have været for længst. I Tyskland er man lykkeligvis i stand til at returnere utallige migranter fra det vestlige Balkan, som i sagens natur ikke er flygtninge. I Danmark har man heldigvis for længst sat hælene i. Heldigvis. Danmarks befolkning er kun på 5½ million mennesker. Selv i en storby i Tyskland, som f.eks. Berlin, er der flere indbyggere end i Danmark. Skulle vores grænser bare stå åbne, blev danskerne snart i mindretal i deres eget land. Tænk lige et øjeblik på dette! I øvrigt ser man sjældent religion inddraget i debatten. Fortsætter folkevandringen med kurs mod Europa, bliver den største religion i Europa ikke kristendommen men Islam. Med tanke på de mange troende i Tyskland og længere nede i Sydeuropa kan det kun skabe kæmpestore konflikter. Konflikter, der ikke lader sig løse.
I skrivende stund oplever man (jeg) også Tyrkiet prøve på afpresning af EU mht. finansiering af deres flygtningesituation, samt forlangende om at blive optaget i EU. Det er virkeligt stærkt!
Jeg har i mange år været en stor beundrer af Fru Merkel, som et stabiliserende midtpunkt i EU. Men – vi kan sagtens komme til at opleve Fru Merkel miste sin kanslerpost, som et resultat af alt for stor imødekommenhed over for ikke flygtninge, men i virkeligheden migranter!

Det ville gøre mig ondt. Slutteligen kan man så tænke på, hvordan EU så kom til at se ud!


Verner