torsdag den 5. januar 2012

En bloggers fortrædeligheder

Fra Disneys
Troldmandens lærling;
Hvem det gik så galt



Denne blogs forfatter (ja, fornemt skal det jo være) kundgør sine uforgribelige meninger på to stk. blogs nemlig


Verners Blog

og
Verners blog om vin


Fra start var det min mening at sprede personlige opfattelser og meninger om hvad som helst, fordi der så måske var nogle andre individer, som ville læse disse udgydelser og måske kommentere. Det var der, både læsere i Moskva, Italien, Danmark og senest USA. Meget interessant faktisk. Men for det meste fik jeg bare udtrykt min mening om lidt af hvert, og klogeligt nok, engang imellem slet ikke. Men af og til støder man altså på noget rigtig interessant, som man vil udbrede sig om.


Så sker der et eller andet med programmet Blogger, der fremkommer en meddelelse om, at blogger ikke længere fuldt ud understøtter pc'ens browser, og at der derfor kan optræde fejl! For øjeblikket er det sådan, at jeg kan komme ind på den ene blog, Verners Blog, og ikke den anden, og kun ad en bagvej så at sige. Jeg har naturligvis ledt og ledt, men uden at finde fejlen. Det forekommer helt umuligt i skrivende stund. Browseren er udskiftet til IE 9 (Internet Explorer 9.0), pc'ens cachelager er tømt, ligeså cookies. Jeg tror ikke, jeg finder fejlen. Der skal en ekspert til for at finde, hvad der sandsynligvis blot er en mindre fejl.


Nu om lidt skal vi se om dette her kan udgives, hvis det er muligt, så er en del af Blogger da i sving, men hvordan pokker kan jeg så komme til at skrive på Verners Blog om vin?




Hvordan dette indlæg ser ud, hvis det kan udgives, ser vi så nu!


Holy shit!




Verner