lørdag den 18. august 2012

Vestager

Vestager

Margrethe Vestager er blevet voldsomt kritiseret for en halv sætning i forbindelse med, at en række arbejdsløse risikerer at miste retten til dagpenge den 1. januar. “Sådan er det jo”, svarede hun blandt andet. Der kom en del ord og forklaringer derefter, men det har de fleste ignoreret. Sætningen er tilsyneladende for god til at skulle ødelægges af uddybninger. Og alene tonen da de famøse ord kom ud af munden på hende!

Smukt var det ikke, og hvad værre er, så var det kynisk ud over alle grænser. Hvis man ikke i forvejen vidste, hvad de radikale og deres leder står for, så er det blevet lysende klart nu.
Noget gik helt galt under regeringsforhandlingerne på et hotel på Amager. En forhandling mellem S, R og SF. De to socialistiske partier har næppe kendt deres besøgelsestid, for så var projektet aldrig blevet til noget. I stedet for løb de Radikale med alt. Siger og skriver alt! Det var åbenbart vigtigt for både S og SF, at de kom i regering. Koste hvad det ville!
I stedet for en handlekraftig regering med en ny og anderledes politik til gavn for den almindelige danske befolkning, fik vi en underlig impotent, fodslæbende regering, hvor de Radikale åbenbart får lov til at, om jeg så må sige, ”at køre med klatten”.
Statsministerens ledelse af denne regering er kaotisk og hovedløs. SF er nærmest udraderet eller på vej til at blive det. De Radikale sidder på alt, og får lov til det. Intet modspil.
Det ser i skrivende stund ud til, at forsøget med en ny og bedre regering er tabt på gulvet!

Statsministeren
Helle Thorning Schmidt

Verner