søndag den 18. januar 2009

Measha




DR's Koncerthus åbnet med pomp og pragt

Åbningskoncerten i det ny DR Koncerthus blev adskilligt bedre, end undertegnede havde forventet. Meget bedre faktisk. Det var meget, meget flot.
Nu er det med selv at komme ud at opleve stedet. Set på fladskærms tv og hørt over et godt, men aldrende stereoanlæg var alting superfint.

Measha Brueggergosman var aftnens supersopran. Den helt store attraktion. Hun gik på scenen lige inden Ravels 'Bolero' og sang solopartiet "L'extase de la vierge" fra Jules Massenets oratorium 'La Vierge'. Hun sang formidabelt godt, men ak, desværre kun ét nummer.
Den moderne diva er en afslappet artist, hvilket hun afslører i et interview med magasinet Optakt, hvor hun afslører nogle hemmeligheder bag talentet:
"Der skal altid være en fornemmelse af teater, når jeg synger. Ellers gider jeg faktisk slet ikke synge. Det kan godt være, at publikum ikke bryder sig om min måde at synge på, men så kan de i hvert fald lide musikken. Og hvis de ikke kan lide nogle af delene, kan de sikkert lide kjolen".

Kjolen var fantastisk flot og klædte både den pragtfulde dame og ditto sal. Hun burde på det mest bestemte inviteres igen!


Verner

II'eren på affyringsrampen

Vi venter, venter på at ministre, politikere, embedsmænd og topfolk fra bankverdenen og realkreditinstitutterne bliver færdige med Bankpakke II.
Iflg. adskillige kommentatorer er det bydende nødvendigt, at pakken er færdigforhandlet inden børsens åbning mandag. Og selvfølgelig, at øvelsen også giver det ønskede resultat, for ellers er man jo lige vidt. Lørdag var der pause i forhandlingerne, da adskillige af deltagerne skulle deltage i åbningen af det ny, flotte DR Koncerthus.
I dag er det så arbejdsdag, alvorens stund. Timen er inde til at træffe beslutninger af vidtrækkende betydning. Det bliver bydende nødvendigt for alle deltagere at stemme denne pakke hjem.

Verner