tirsdag den 29. september 2009

Svend Auken


Efter Svend Aukens død er der omkring hans person opstået en minikult. Aldrig har politikeren Svend Auken været større eller bedre, end nu hvor han er borte. Sjovt ikke? Personlig deltager jeg ikke i dyrkelsen af ham. Men til gengæld indrømmer jeg gerne, at han foruden mange andre kvaliteter også var begavet med en stor humoristisk sans og sprogligt set meget slagfærdig. Hans kommentar til at være i opposition, altid at søge nye og kontroversielle problemer og løsninger, var:

Midt på vejen er der som bekendt ikke andet end hvide striber og døde fluer. At være i midten af noget, andre har defineret, er ikke opløftende.

Smukt ikke? Og tankevækkende!


Verner

Nicklas Bendtner - 2

Her scorer
stjerneforwarden!

På en vis måde
også her!


Nicklas Bendtner her og der og alle vegne. Tilstede var han også i sin egen Aston Martin, rigtig flot bil, altså før uheldet, da han forleden kørte af vejen, gennem et hegn, for at stoppe inde på en mark med totalt skadet bil. Til stede var han ikke oppe i hovedet, så var det ikke sket, men levende og uskadt slap han alligevel fra situationen. Det er meget heldigt for unge Bendtner og for hans klub Arsenal, der lige har tegnet en treårig kontraktforlængelse med danskeren på:

£ 2.5 million a year! (Kilde: The Sun)

Altså 2,5 millioner pund om året! Tag lige den!
Verner