onsdag den 22. december 2010

Vinter


Et eller andet sted skal man jo begynde. På billedet ser du Utterslev Mose ved vintertide. Et sted hvor jeg sammen med en god ven tit har cyklet hen, men aldrig om vinteren. Der er ellers meget dejligt. Forleden gik turen så gennem det snedækkede Frederiksdal. Et ufatteligt smukt skue. Nu kan vinteren jo være meget smuk, som f.eks. i år. Og meget kold!

Denne indledning er kun tænkt som sindbillede på de politiske begivenheder i Danmark, eller mangel på samme. Et sindbillede på en regering forvitret i selvskabt atomvinter. Samme regering har kun tabersager på programmet. Knapt en enkelt fod har de sat rigtigt - i årevis!
Udenrigsministeren forvinder aldrig sin række af fejltagelser og har desforuden et lavt omdømme i befolkningen.
Hendes chef, Statsministeren, fortaler sig i en landsdækkende tv-debat og fremfører usandheder om Socialdemokratiske toppolitikere.
Bartel (Bertel Haarder) flejner helt ud over for en journalist, der ikke respekterer, hvad der skal tales om og bliver udstillet i tv.
Den konservative top er på vej ud af regeringen, skal man tro deres seneste udmeldinger, hvilket for øvrigt foregår i fuld offentlighed! Set udefra er partiet nærmest døende.
For at det ikke skal blive alt for trivielt, vælger jeg at stoppe her.
Regeringen kommer aldrig ud af sin atomvinter. Alt fryser til nu. Det er kun et spørgsmål om tid.

- Det er, undskyld udtrykket, saftsuseme koldt derude til morgen. Puh, for en vinter igen i år!

Verner