lørdag den 1. juni 2013

Det blev endnu værre

Ninon Schloss

Det blev endnu værre, da kvinderne fik magten!

”Markedsideologien er nået til feminismen. Nu hedder argumentet for ligestilling ikke lighed, men at kvinder som ledere giver en bedre bundlinje”

I et større indlæg d.d. i dagbladet Politiken skriver den kendte kvindesagsforkæmper om sine medsøstre i politik, først og fremmest dansk politik. Hele indlægget bringes desværre ikke, da det vil være kopi/plagiat og sikkert ikke tilladt. Og så er det for omfattende, men jeg vil anbefale læsere af denne blog, at se at få det læst. De får tørt på, disse kvindelige politikere, som hun omtaler med navns nævnelse. Og med min politiske orientering, vil jeg tillade mig at give hende ret.

Ninon Schloss:

”I 70’erne foregik der i rødstrømpebevægelsen mange grundlæggende diskussioner. En af dem lød: ”ville det gøre en forskel, hvis/når kvinder fik indflydelse i politik?”. Jeg var i tvivl. Det er jeg ikke mere.
Første skud for boven fik tesen med Margaret Thatcher, den første magtfulde kvinde i vor tid. Magen til utiltalende person uden empati med de svage i samfundet. Hvor var omsorgsgenet, hensynsfuldheden, barmhjertigheden, mildheden, og hvad vi ellers kunne tillægge kvinderollen?
Og nu i Danmark. Tre kvinder – Helle Thorning-Schmidt, Margrethe Vestager og Annette Vilhelmsen – i spidsen for den mest hjerteløse regering i mands minde.”

Disse brave danske kvinder har, blandt meget andet godt, fået udvirket nedskæringer i SU, dagpenge og kontanthjælp. Pengene er foræret til arbejdsgiverne, etc., etc. Du burde læse hele det samlede indlæg, som oplyst samfundsborger og interesseret i den løbende diskussion af samfundets udvikling hhv. afvikling.


Verner