søndag den 11. januar 2009

Medierne

I den standende finanskrise, som nu breder sig til den øvrige samfundsøkonomi og truer med at sætte alt i stå, undres man godt nok over det totale fravær af ansvarsfølelse hos mediernes ejere og deres ansatte, som producerer diverse artikler, indlæg mv.
Al ting er kulsort, alt er dårlige nyheder i en stadig tiltagende strøm dag for dag. Det er fuldstændig endeløst.
Det ansvar, der burde udvises af disse mennesker, er ansvaret for ikke at tale/skrive den nuværende tingenes tilstand helt ned i et stort, sort hul.
Man burde kunne forvente, at disse mennesker var i stand til at fatte, at de med deres fremfærd bidrager til at denne krise, eller den nye tingenes tilstand, om du vil, kun forværres med en sådan kulsort negativitet. Man er åbenbart fuldstændig ansvarsfri som medieejer eller ansat i disse medier.

Verner

Verden er ond!

Civilbefolkningen betaler

Forfærdelige billeder fra gaza-striben ses dag for dag i danske aviser/medier. Rystende er det, som krig altid er. I tv ses billeder af angste og grædende børn i armene på deres forældre. Børn, som ikke forstår, hvad det er, der sker. Børn, som er bange, fordi de meget klart fatter, at deres forældre ikke mere er i stand til at passe på dem, i denne fortvivlende situation. Så hjælper det ikke, at vi siger til os selv, at sådan har krig jo altid været. Det stopper den ikke af. Der er ikke en chance. Ydermere fortæller Røde Kors redningsfolk i området, rystende beretninger om fund af børn, der sidder ved deres mors lig i ruinerne og har siddet der i dagevis. Når de prøver at hjælpe dem, er de ikke i stand til at stå på benene, fuldstændig afkræftede, som de er af sult og tørst. Forestil dig det engang, at du er barnet, der sidder ved siden af din døde mor, din mor som er slået ihjel af bomber eller granater, at du intet forstår, slet ikke at hun er død, heller ikke at hun ikke svarer, når du kalder.
For sådan et barn er det altings undergang.

Verner