Indrømmet, opskrifter på Bruschetta findes i hundredvis.
Eller flere måske. Hvem ved? Så derfor bringes én af dem her, fordi ikke alene skal
vi da ha’ noget at spise, men denne opskrift er ovenikøbet en af de bedre af slagsen.
Dog, det er kun en forret. Men alligevel. I derude bør prøve den. Og så er det
nemt og hurtigt. Familiens medlemmer bliver glade for denne afveksling. Stone
sure!
Ingredienser:
Røget
laks i skiver
Flûte
1
lille rødløg
1
moden avocado
citronsaft
salt,
peber
Rucola
Parmesan
i flager
Fremgangsmåde:
Skær
brødet i skrå skiver, så mange du nu har brug for og rist dem sprøde i varm
olivenolie på en pande.
Skær
rødløget i tynde skiver.
Halver
avocadoen, fjern stenen, pil skrællen af og skær kødet i skiver. Dryp godt med
citronsaft og krydr med salt og peber.
Anret
rucola, laks, avocado og rødløg på brødene og drys med parmesan.
I
nævnte rækkefølge!
Mængden
af ingredienser afpasses naturligvis efter hvor mange brød, der skal fremstilles.
Og,
indrømmet, det smager bare godt. Det ville klæde disse små, herlige mundfulde,
at man f.eks. drikker et glas af Falesco Vitiano Bianco
til. Eller hvad du nu synes.
Verner
Ingen kommentarer:
Send en kommentar