onsdag den 24. december 2008

Det ligodt grove (jysk mundart)

Det er dejligt, at man kan have sin vin (noget af den) opbevaret hos junior i hans kælder i et lille, lukket, mørkt og relativt køligt rum, når man ikke selv har et sådant, og må nøjes med at opbevare et vist, mindre antal i bunden af klædeskabet, til snarlig brug. Så at låne et sådant rum er jo herligt, og jeg er Bo meget taknemlig for hans hjælp, blot kan han naturligvis heller ikke selv fylde denne kæmpestore kælder. Men alligevel.
Så for ganske nylig, efter et helt døgns kraftigt regnvejr, kom der vand i kælderen. Uha.
Meget hurtig fik det unge menneske (Bo) kontaktet forsikringsselskab og fik gang i tørringen af kælderen. Tæpper, gamle møbler og andet skrammel røg ud, og ind røg tørre-apparater, alt sammen så udmærket.
Ved et besøg kort efter at tørringen var tilendebragt, besøgte jeg så det lille vin-rum, og konstaterede at en af de personer, der havde rendt ud og ind for at udbedre skaderne, også havde nået at stjæle 4 flasker af den herlige Chateau Colombier-Monpelou. Det er mageløst frækt, og ingen, heller ikke chefen for mandskabet, har en kinamands chance for at opklare sådan en sag. Alle vil naturligvis nægte. En af folkene havde faktisk spurgt Bo, hvilken af vinene, der var bedst. Men det beviser ikke noget. Det er ikke pengene der plager mig, der er tanken om, at en ukyndig drikker vinen, må man håbe, han opdager hvor god den er!
Svigerdatter Louise mener også, at der er forsvundet nogle flasker Champagne fra samme rum. Holy shit.
Blot er det synd for Bo, at han kommer ud for sådan noget, når han prøver at hjælpe. Ikk'?
Verner

2 kommentarer:

  1. Verner, det er dog en utrolig historie
    Noget må gøres.
    Nogen må da vide hvem og hvor mange mennesker der var med til at rydde lokalerne og så må forsikringsselskabet betale.
    Ville ellers meget gerne have smagt omtalte vin.
    Amanda

    SvarSlet
  2. Det båre dejligt med en kommentar - især fra en fast læser!
    Menne! Altså. Der er ikke mulighed for opklaring af sådan en ting. Alle implicerede vil næøgte at kende noget til en sådan historie. Sådan er det bare. Det er ikke et spørgsmål om penge, overhovedet ikke, det er naturligvis generende og temmelig frækt, men det værste er, at dem der drikker produktet sandsynligvis ikke har en hujende fis forstand på, hvad de drikker. Tag den, Amanda!

    SvarSlet