mandag den 9. oktober 2017

Lord Bendtner noch mals !

Heldigvis er Lord Bendtner (et tilnavn han tidligere gik under, medens karrieren fandt sted i England) atter blandt de udtagne i landsholdets startopstilling. Hareide (landstræneren) har set rigtigt. Bendtner nævnes i dag (efter landskampen mod Rumænien i går aftes) som værende lidt for tung. Det hindrede ikke Bendtner i, at være lige ved at score i én situation, og senere så let som en mis, at score på et fantastisk oplæg, et mål, som en umulig liniedommer fik underkendt for off side, hvad der ikke var, og som manden i pausen undskyldte over for Bendtner. Holy shit, da også!
I en næstfølgende situation, blev der korrekt dømt straffe, et straffe, der bliver begået,  fordi superangriberen Lord Bendtner ellers ville have scoret. Stone sure. Eriksen scorede sikkert på straffesparket og nationens drenge førte 1 – 0. Herligt.
Med Lord Bendtner tilbage i truppen har angrebsspillet både fået kant og stor farlighed. Lord Bendtner leverer næsten altid varen, og underholdningsværdien? Jeg, og alle andre vil skrive under på Lord Bendtners evner som underholder – og ikke mindst som:



Målkonge par excellence!



Verner