tirsdag den 21. maj 2013

Brøndby overlever i superligaen!

Brøndbytilhængere fejrer sejren!

Aftenens sejr på bare 1 – 0 over Horsens sikrer Brøndby den fortsatte tilværelse i Superligaen. Det før kampen så selvsikre Horsens hold tabte. For Brøndby var uafgjort nok, men for lidt at spille på. I første halvleg sad gæsterne fra Brøndby på stort set det hele. Først mod slutningen af halvlegen rørte horsens-spillerne på sig. Efter pausen faldt brøndbys spil, og helt galt gik det, da Quincy Antipas blev udvist. Brøndby var 10 mod 11 de sidste 20 minutter. Alle Brøndby fans sad med livet i hænderne. Dog - langt inde i overtiden fik Brøndby scoret på en herlig pasning fra Rommedahl til Phiri, der sikkert og koldblodig scorede i et næsten tomt mål. En overordentlig smuk detalje.
Det mest besynderlige i, at det for Brøndby ender i en nedrykningskamp er, at Brøndby det seneste halvår har været et bedre hold end mestrene fra FCK!