tirsdag den 23. april 2013

Før det store slag!

Bayern Münchens superstjerner Ribery  og Robben

I aften spilles den ene kvartfinale i Champions League mellem Bayern München og F.C.Barcelona. Til denne kamp knyttes store forventninger, og sandsynligvis vil kampen via tv blive overværet af flere hundrede millioner seere. Den eneste tv-kanal, der sender kampen er tv3+, en kanal, der ikke modtages på min hjemmebase. Dog kan man se kampen senere omkring midnat - forskudt - på andre kanaler, men der er kampen jo forbi! Det er pokkers kedeligt for mange tv-seere, at forholdene er sådan, at den rigeste kanal køber samtlige rettigheder. Der er ikke noget at gøre! 
Det her kunne, om jeg orkede det, blive til et separat blokindlæg omhandlende pengeinteresser i fodbold og skævvridningen af sporten af samme grund. Det bliver bare ikke lige i dag.

Men . . .
Ved en minutiøs gennemgang af af samtlige kanaler, der kan modtages her på basen, og de er mange, viser det sig sandelig, at Svensk TV6 også viser matchen og ovenikøbet præcis på klokkeslæt.

Nu håber man på en supermatch i aften!

Kommende star hos Barcelona?
Verner

Konkurrencedygtig?






KONKURRENCEDYGTIG? Vi skal være de bedst uddannede i verden.

Dette herlige billede og kommentar er fundet på Berlingske Tidende (www.b.dk). Når jeg ser sådan en fin lille ting, beklager jeg, at jeg ikke selv er skaberen af værket. Det kunne have været så sjovt. Men herligt er det, som en kommentar affødt af den pt. pågående lock-out af lærerne, er jeg sikker på! Helt fint er den afsluttende "Velkommen til LIVET pas på hovedet" ! 
Og ja, det er jo det, ikke?


Verner