onsdag den 10. april 2013

THE BITCH IS DEAD !

- De agter at danse på hendes grav!

     
Meddelelsen om Margaret Thatchers bortgang har ført til spontane gadefester i flere britiske storbyer.
Den tidligere konservative premierminister førte i begyndelsen af 1980'erne en hård kamp mod de stærke fagforeninger og gennemførte privatiseringer, der stækkede landets fagbevægelse og skabte stor vrede i industribyer i nord.
Her reagerede nogle med jubel på nyheden om hendes død og illustrerede dermed den store vrede, der fortsat findes efter hendes styre. 

The Bitch
Verner

Hvilken fodboldkamp!


Det skal næsten ikke kunne lade sig gøre, vel? Dortmund scorer to mål i overtiden i aftenens Champions League kamp hjemme i Dortmund. I overtiden!
Efter 0-0 i udekampen i Malaga, skulle det være en smal sag for Dortmund at vinde sikkert på hjemmebane, og dermed kvalificere sig til at gå videre i turneringen. Men det går ofte anderledes i fodbold. Spanierne fra Malaga satte sig igennem, førte 1-0 og senere 2-1. Tyskerne vågnede langt om længe op, etablerede et gigantisk pres. Spanierne var nu på hælene, og helt usædvanligt fik tyskerne både udlignet og scoret et vindermål, i overtiden, efter ubeskrivelige scener.




Det var der også efter sejren, da stadion gik amok i sejrsrus. Det var sådan en aften, at nærværende blogs forfatter særdeles gerne ville have deltaget i festerne i Dortmund centrum efter kampen. Det må have været en vild nat!


Verner