søndag den 29. januar 2012

En dag i Danmark


J.Edgar Hoover / DiCaprio



Italiensk hvidvin fra Marche; Verdicchio


Talen faldt på den forestående betalingsring, en betalingsring det er lykkedes politikerne at få befolkningen til at diskutere i stedet for de langt vigtigere forhold, som for længst skulle have været afklaret hhv. ændret. F.eks. at det lader til ikke at anfægte nogen særligt, at ca. 25 % af den arbejdsføre befolkning nu er på overførselsindkomst, og at man forestiller sig, at man kan have beskæftigelse i vort land uden en fremstillingsindustri. Mein Gott! Foruden alle de andre problemer, der plager vort samfund! Men OK, noget skal man jo samtale om, imedens man indtager sin aftensføde.
Dette fandt sted, efter at vores lille eksklusive Biografklub havde overværet den ny amerikanske film om J. Edgar Hoover. En meget seværdig film med den strålende DiCaprio i hovedrollen, som Hoover. Lang film, der viser Hoover, som usympatisk politichef, bøsse og en stakkels mand med moderbinding, så det batter. Filmen kan virkelig anbefales.
Efter filmen en kort travetur til restauranten. Det virkede meget koldt, vinteren er kommet.
Restaurant Fabio viste sig at være en rigtig god italiensk restaurant. Maden var perfekt, flot og spændende, ligeledes vinen (Verdicchio), men den havde jeg jo også selv valgt. Restauranten kan anbefales, på trods af at man ikke modtager creditcards ved betaling!
Personlig fik jeg lov til (under ledsagelse) at besøge Restaurant Fabios vinkælder, hvor man i øvrigt også kan få serveret menuen. En spændende, men noget uorganiseret vinkælder. I øvrigt var der koldt i kælderen, hvilket er meget fint, men der lugtede kraftigt jordslået. De har sandsynligvis haft en vandskade. Skal der opbevares kvalitetsvin over et længere tidsrum i denne kælder, og det skal der, vil det helt sikkert gå ud over vinene.
Ny iskold travetur tilbage til bilen. Kors, hvor var det koldt!  

Verner