torsdag den 22. januar 2009

Tiden er kommet


- Måske!

Det er et standende spørgsmål, om tiden kommer eller om den går. Ingen ser ud til at vide det. Der kommer aldrig helt klarhed over dette mysterium.
Eller er tiden måske i dette tilfælde gået?
Hvad taler manden om?
Han taler om CCL Label den daglige arbejdsplads, i hvert fald 4 timer om dagen for nærværende. Det kunne godt se ud til, at tiden nu er løbet ud (ny variant!). Egentlig var det meningen, at jeg skulle stoppe helt pr. 31. marts, men der har været en mulighed for at fortsætte derudover endnu et stykke tid. Men med den seneste udvikling, hvor man er begyndt at fyre de ansatte i bølger, er der kun en svag mulighed tilbage, for at kunne holde sin hjerne i kog til daglig på halvdagsbasis, og det er hvad det har drejet sig om, foruden altså at møde gutterne og gutinderne og få talt lidt med dem.
CCL's personale er nu udsat for det, som så mange andre danskere også er i disse dage. Overalt bliver folk opsagt, finanskrisen har forlængst bredt sig til samfundsøkonomien, og helt ærligt, set fra mit eget synspunkt, har den siddende regering slet ikke gjort sig klart, hvor alvorligt dette her er for den menige borger. Der reageres, bevares, men for lidt, for sent, det går slet ikke.
I mit eget tilfælde gør det ikke så meget, jeg skulle alligevel pensioneres, men for så mange andre bliver det en personlig ulykke, er jeg bange for.
Den nys tiltrådte Obahma sagde allerede for længe siden, i valgkampen, at "Vi (USA) er nød til at handle nu, for overalt i landet ligger mine landsmænd søvnløse om natten, ved tanken om at de ikke kan betale deres regninger og deres husleje". Dér tror jeg, han ved sin indsigt og empati vandt valget.
Sammenrendet af en dansk regering har hverken set lyset, eller at der skulle være væsentlige problemer.

Verner