søndag den 19. august 2012

Bruschetta med rucola, laks, avocado og parmesan




Indrømmet, opskrifter på Bruschetta findes i hundredvis. Eller flere måske. Hvem ved? Så derfor bringes én af dem her, fordi ikke alene skal vi da ha’ noget at spise, men denne opskrift er ovenikøbet en af de bedre af slagsen. Dog, det er kun en forret. Men alligevel. I derude bør prøve den. Og så er det nemt og hurtigt. Familiens medlemmer bliver glade for denne afveksling. Stone sure!

Ingredienser:
Røget laks i skiver
Flûte
1 lille rødløg
1 moden avocado
citronsaft
salt, peber
Rucola
Parmesan i flager

Fremgangsmåde:
Skær brødet i skrå skiver, så mange du nu har brug for og rist dem sprøde i varm olivenolie på en pande.
Skær rødløget i tynde skiver.
Halver avocadoen, fjern stenen, pil skrællen af og skær kødet i skiver. Dryp godt med citronsaft og krydr med salt og peber.
Anret rucola, laks, avocado og rødløg på brødene og drys med parmesan.
I nævnte rækkefølge!

Mængden af ingredienser afpasses naturligvis efter hvor mange brød, der skal fremstilles. 

Og, indrømmet, det smager bare godt. Det ville klæde disse små, herlige mundfulde, at man f.eks. drikker et glas af Falesco Vitiano Bianco  til. Eller hvad du nu synes.


Verner