torsdag den 5. december 2013

l'Enfant Terrible


l'Enfant Terrible
Hvem er det? Bendtner selvfølgelig, hvem ellers?
Hvad Nicolas Bendtner ikke forstår eller er ligeglad med er, at en del af pressen i hvert fald, ikke vil lade ham være i fred, forfølger ham, venter på enhver fejltagelse fra hans side, og der har været en del. Spilletid for sin klub Arsenal fik han heller ikke, så Bendtner har været en stresset mand. Ingen tvivl om det. Faktisk er det fra et dansk synspunkt særdeles beklageligt, idet denne enfant terrible er nationens bedste forward. Han er, når han er fit, second to none.
Således også i aftes da Arsenal spillede mod Hull. Endelig fik Bendtner spilletid. Og hvad skete? Efter blot 89 sekunder scorede Bendtner til 1- 0 for Arsenal. Et klassisk Bendtner mål. Arsenals højre fløj styrter til baglinjen, centrer hårdt og præcist indover på tværs af Hulls mål mod fjerneste stolpe. Og ud af nærmest ingenting kommer Bendtner styrtende bagfra, helt udækket, stiger højt til vejrs, og med et kanon hovedstød udplacerer han Hulls målmand. 1-0, og der er kun gået niogfirs sekunder. Det er noget af det smukkeste længe set. Kun en superforward laver den slags. Den slags nærmest ufattelige detaljer kan fratage en hvilken som helst målmand troen på egne evner.
Nu.
Nu håbes på at Bendtner endelig indfrier sit kæmpe potentiale, får den karriere han rent faktisk fortjener. Alt andet ville være den sorteste synd. 


Et klassisk scoringsforsøg fra Bendtner himself
Verner