torsdag den 27. marts 2014

Det store mysterium



Hvis du følger med i den omfattende nyhedsstrøm hver dag året igennem, vil dit spørgsmål måske være; Hvorfor er det lige MH370, vi nu skal bruge vores tid på. Igen?
MH370 er naturligvis et af disse mysterier. Altså et af dem man ikke kan løse. For længst er det gået op for alle interesserede, at her er ikke noget at komme efter. Vi får sandsynligvis aldrig at vide, hvad der egentlig skete. Der gættes på alt muligt mellem himmel og jord, nu hvor vi taler om et passagerfly, og af denne størrelse. Ingen kommer op med en rimelig forklaring. Naturligvis.
For hvad i alverden skete der lige der?
Mest sandsynligt; Mennesket og teknikken er gået galt af hinanden. Som også før i flyhistorien. Piloterne har ikke forstået deres flys teknik godt nok.
Men, tvivlen lurer alligevel. Noget må være sket. Et eller andet. Hvorfor hørte man aldrig fra flyet, hvis der var problemer? Hvorfor var der ingen sms’er fra passagererne.
Vi får sandsynligvis aldrig svar på disse spørgsmål. Aldrig nogen sinde!
Samtlige om bord ligger nu døde på bunden af Det Indiske Ocean, hvis største dybde beskrives, som værende 7000 – 8000 m.
Hvordan skal man kunne finde dem, flyet eller for den sags skyld flyets sorte boks?
- Det har du sikkert tænkt på i forvejen, ikke?
- Jo, det skulle jeg tro!
I medens dukker historier op på diverse internetmedier, hvor efterladte skriver til deres kære, dybt savnede familiemedlemmer. Det er ikke bare hårdt at læse, men også ganske bevægende og meget menneskeligt. Man føler med dem i deres sorg!

Sandsynligt nedslagsområde i Det Indiske Ocean
Verner