torsdag den 2. august 2012

Det er Mitt, du ser her!

Mitt Romney, republikanernes præsidentkandidat til det forestående valg i ”Guds eget Land” nemlig USA, har været på turné i Europa og mellemøsten for at vise både sine egne vælgere og europæerne, hvilken pragtfuld mand/præsident han er.
Desværre faldt det uheldigt ud. I London fik han talt ilde og nedsættende om englændernes evne til at afholde legene på en god og ordentlig måde. I Israel fik han tid til at udtale, at Jerusalem burde være hovedstad for kun jøderne.
Begge steder vakte han opsigt på grund af sin enestående mangel på takt og forståelse for den politiske situation i det land hhv. region han besøgte.
Tænk hvis han bliver præsident! My God!
Hans fadæser har vakt stor opsigt og berettiget kritik. Meget endda.

Her bringes to udtalelser. Begge taler for sig selv.

Det er Henrik
Henrik Fogh Rasmussen, udlandskommentator i Børsen:

”Diverse kommentatorer har gennem den seneste uge beskrevet Romneys rundtur som en stor svendeprøve, hvor kandidaten som en anden skoleelev skulle vise, at han forstår verden uden for USA. Men Romney bestod svendeprøven for mange år siden som leder af de olympiske lege i Salt Lake City, direktør for et internationalt investeringsfirma og mormonsk missionær i Frankrig.”

Verner:
"Når man tænker på, at Børsens udlandskommentator er søn af fhv. Statsminister A. Fogh Rasmussen, må man sige, at pæren sjældent falder langt fra hesten.
- Desværre. Meget desværre."


ATSAt tænke sig – Politikens særdeles morsomme spalte

Udenkrigsk:
Romney rejser videre
Den republikanske præsidentkandidat Mitt Romney meddelte i går, at han har forlænget sin udenlandsrejse:
”Da jeg sad og bladrede i et kort, fandt jeg ud af, at der stadig er enkelte lande, hvor jeg ikke har trådt nogen over tæerne. Så nu tager jeg lige et smut til Usbekistan, hvor jeg har hørt, at alting har fungeret næsten lige så dårligt som i England og Palæstina” siger Romney og tilføjer:
”Det skyldes uden tvivl deres tilbagestående kultur”.

Verner:
"Den berømte karikatur-spalte er her atter på toppen. Det er bare morsomt!


Verner