onsdag den 5. januar 2011

Efterløn

Yes, det er Fru Espersen
Iflg. en opinionsundersøgelse menes det nu fastslået, at et flertal af befolkningen går ind for afskaffelse af efterlønsordningen. Man spørger et meget lille antal borgere, og deres svar er så repræsentativt for resten af befolkningen! Smart ikke?
Den siddende regering vil gå til valg på spørgsmålet, og vicestatsministeren vil endvidere gå til valg på skattelettelser. Altså vedtages ophævelsen af efterlønsordningen, skal provenuet, iflg. Fru Espersen, bruges til skattelettelser til de mest velbjergede (sic!). Yes, det foregår i Danmark - af alle lande!
Der er allerede sagt og skrevet utroligt meget vedrørende den verserende sag. Rigeligt. Tingene udvikler sig.
Her i dag kan man så læse følgende indlæg i dagbladet Politiken under Læserne mener.


Leif Hansen (Nej, du får ikke hans adresse, man skal være forsigtig):

Største vittighed i 2010: At det lykkedes et sammenrend af frådende lederskribenter, jævnt begavede økonomer samt desperate politikere, primært fra den borgerlige fløj, at overbevise den danske befolkning om, at landets største økonomiske problem er efterlønnen.
Og det i en situation, hvor Danmark poster milliarder i en håbløs krig tusinder af kilometer væk, på samme tid som de rigeste borgere tilgodeses af underfinansierede skattelettelser, ligeledes i milliardklassen. Når en løgn gentages ofte nok, bliver den sandhed. Goebbels har ikke levet forgæves!


Verner