lørdag den 2. januar 2010

Løgnene

Christen
Søren med sin Ritt
I dagens Den Levende hudfletter, nu pensioneret, tidl. overvismand, Christen Sørensen danske politikere og økonomiske vismænd for deres manglende indsats, forglemmelser og løgne, der har ført til at mange års stigende velstand, nu er blevet vendt til rystende økonomiske nøgletal for det danske samfund. Især de to forannævnte grupper bliver klædt af til skindet, og denne deres fornægtelse af virkeligheden tilsat desiderede løgne, der tillod fortsættelsen af en katastrofal økonomisk politik, fandt endda sted på trods af mange stærke advarsler fra Nationalbanken, advarsler, som man også tillod sig at overhøre. Især blev der i årene 2006-2007 ført en historisk uansvarlig politik.
Ser man på de nærmest ”vedtagne løgne”, som man efterfølgende prøver at sælge til borgerne, må man sande:

Og spørger du, om alt er rigtigt sandt, da svarer vi, hvad vi i loven fandt:
”En løgner holdes for en ærlig mand, når ikke han i løgnen gribes kan.”

Du skulle læse artiklen”Konjunkturblindhed!

En anden herlig gamling; Søren Mørch (en mand på min alder) skriver om en anden katastrofal dansk, politisk satsning også under den samme borgerlige regering, en satsning vedr. krigen i Afghanistan:
”Man kan argumentere for, at den danske regering er nødt til at holde fast i amerikalinjen. Den politiske midte i Danmark har bundet sig så hårdt op på Bush-regeringernes militarisme, at det er blevet for sent at komme fri. Der er for mange døde soldater til, at man kan indrømme, at hele strategien er forfejlet, og endnu for få til, at man bliver nødt til at gøre det!

Vi får håbe, at det snart viser at være en glæde for nationen, at den forhenværende statsminister, som topansvarlig for disse misserer, rejste til NATO!

Verner