onsdag den 7. september 2011

Danmark – Norge 2 – 0

Bendtner får et knus


Olsenbanden slog de norske fjeldaber

Det har aldrig været pænt at kalde vores norske venner for fjeldaber. Men i de mange meningsudvekslinger før landskampen i aftes, hvor begge parter har kaldt hinanden mindre pæne ting, som man gør blandt brødre sådan lidt for sjov, har man hørt lidt af hvert. Før kampen var nordmændene, vores brødre, sikre på at danskerne denne gang skulle få klø. Disse nordmænd har en tårnhøj selvtillid. De kan næsten gå på vandet. Anderledes ser det ud i dag.
Det norske hold fik intet som helst ud af landskampen, bortset fra et stensikkert nederlag og et evt. farvel til EM-turneringen.
Og det tror da pokker, når man så det danske landshold rulle sig ud i ren opvisningsstil. Det var både meget, meget flot og ikke set bedre en del år. Bendtner scorede to gange og får næsten al æren, hvad der er helt misvisende, for hele holdet spillede super bold. Den danske midtbanedynamo Zimling er sjældent set bedre og har ganske fordunklet den tidligere stjerne på midtbanen, Chr. Poulsen. Med Zimling, Eriksen og Krohn Dehli på midtbanen får det danske hold et langt mere direkte og fremadrettet spil.
En perle var det, da Bendtner scorede på en fin pasning fra Rommedahl, ved lige forud at stoppe op, trække sig tilbage fra den norske forsvarsspiller og stå helt fri, da Rommedahls aflevering faldt. Bolden sad stensikkert i de norske netmasker.

Verner