tirsdag den 6. november 2012

Skyfall (2)



Daniel Craig spiller atter James Bond i den ny Bond-film; Skyfall. Han formår at tilføre figuren en ny dimension. Langt om længe får vi noget at vide om barndommen, hvis traumer sidder dybt i manden. Barndomshjemmet er en af kulisserne! Men noget er galt! Der mangler noget. Det kan jo ikke passe at 007 ikke har travlt også med damer. Vel? Ej heller drikker han en flaskefuld Heineken. Og da slet ikke en flaske Bollinger champagne indtaget i det smukkest tænkelige kvindelige selskab. Hva’ pokker er den af?
Når det er sagt, må man give filmanmelderne ret, når de udråber filmen til den bedste af alle Bond-film. Trods alt. De mange stærkt voldelige scener gør sig rigtigt på et stort lærred (film skal ses i biografen), og mere spektakulær bliver det vel næppe nogensinde. Filmen er fyldt med gode skuespillere og Sam Mendes er en meget fin instruktør.

Afdøde M
Gamle M dør til sidst (møgkælling), mens Bond fælder en enkelt tåre. Da alt er overstået har Bond fået sig en ny chef (M), samme chefs sekretær (Miss Moneypennie)  er også ny, Q (våbenmester) er fra filmens start ny og nærmest en skoledreng, men med sindsygt gode kvaliteter mht. til computere. Det kan jo ikke være anderledes.
Som før sagt halter det alvorligt mht. Bonds ”sociale liv”, om man så må sige. Men, hvis du er til Bond, må og skal du se denne film!

Den ny sekretær - Miss Moneypennie
Undervejs i filmen så Daniel Craig (som Bond) godt brugt ud, hvad han også skulle iflg. rollen. Sådan rigtig godt brugt!

Verner


Så er der musik!

http://www.youtube.com/watch?v=7HKoqNJtMTQ/


Dette er Skyfall (2) – 1’eren: (Skyfall) ses på Verners blog om vin!