torsdag den 9. april 2015

"Du' det dejligste jeg har",




Århus Musikhus


En af de kommende dage fylder Hendes Majestæt Dronning Margrethe 2. femoghalvfjerds år. Allerede i 1972 besteg Dronningen tronen efter sin fars død. Det skulle blive 43 år som dronning - indtil videre! Efter en hvilken som helst målestok er det bemærkelsesværdigt.
De omfattende festligheder i anledning af majestætens fødselsdag startede i aftes i Århus’ smukke musikhus, med en meget flot festforestilling for den uhyre populære og afholdte Dronning. Bagefter gik Dronningen og Prinsgemalen samt nærmeste familie kur, alt sammen skildret af TV2, så nationen kunne følge med i hyldesten til Dronningen. Vi så alle de inviterede ankomme, til sidst den kongelige familie. Meget flot.
Det værste er dog, at TV2 har hele seks journalister stående ved et bord for at kommentere begivenhederne. De var kun lige seks! Det er som alt drejer om disse seks mennesker og ikke selve begivenheden. Én eller to kunne sagtens have klaret det.
Men showet i anledning af Dronningens fødselsdag var meget vellykket og superflot. Mægtig underholdning. Sjovt. Det kan ikke gøres bedre.
Majestæten morede sig, ligesom alle os, der fulgte med på tv.


Rasmus Seebach


Et af de sidste indslag var Rasmus Seebach, der sang sin fars (Tommy Seebachs) ørehænger "Du' det dejligste jeg har", som en hyldest til Dronning Margrethe.
Hvad der lige gik igennem Rasmus Seebachs tanker, ved man ikke. Det må have været rørende. Hans far var ikke agtet. Til gengæld er sangen og melodien smuk.
Pragtfuld aften for Dronningen.


"Du' det dejligste jeg har",

Det er så svært at få det sagt

der sad jeg så med alle sanser vakt
Kradsede ned en enkelt besked
jeg si'r den kort som den var:
"Du' det dejligste jeg har".

Her kommer Tommy Seebach med sin sang:





Verner