torsdag den 21. februar 2013

Minareterne står endnu!

Formsvage Schalke 04 fik fortjent 1-1 i Istanbul mod Galatasary i Champions League i aftes. I en tid hvor alt er resultatfodbold og meget lidt forboldkamp, var her undtagelsen. I en medrivende første halvleg i højt tempo bragte Allahs sønner, tyrkerne sig foran 1-0, pisket fremad af deres nyindkøbte stjerne Didier Drogba. Det var på hans indlæg, at Burak Yilmaz scorede efter bare 12 minutter, med et lob efterfulgt af et nærmest brutalt spark op i nettaget. Hvilket smukt mål. Øredøvende jubel, det var næsten at frygte, at minareterne skulle vælte inde i byen, og der er ret så mange!

Didier Drogba i nærkamp med tyskerne

En sådan offensiv risikerer at koste, således også for Galatasary, der gav mange chancer væk, hvilket man ikke skal gøre mod germanere. Jermaine Jones udlignede for Schalke i et lynhurtigt og smukt angreb, hvor han på en fremragende aflevering med et følt indersidespark passerede tyrkernes målmand. Denne første halvleg burde være endt 4-1 til Schalke, havde de bare scoret på alle deres ”direktører”. Kampen endte 1-1.