lørdag den 18. juli 2009

Morten i parlamentet

Det er Morten - den ene af dem!

Den største stemmesluger ved det nys overståede EU-valg i Danmark, Morten Messerschmidt, forstå det, hvem der kan, har nu påbegyndt sit arbejde i EU-parlamentet, og udtaler desangående, om første samling efter nyvalg af medlemmer:
"Stemningen er jo fuldstændig patetisk. Da vi sang EU's hymne ved åbningen, rejste folk sig op og klappede, som var det en nationalsang eller en hyldest til kongen".
Eu-hymnen er temaet fra 4. sats af Beethovens niende symfoni med tekst af Schiller: "Ode an die Freude". Desværre er arrangementet af dette, brugt til EU's hymne, lavet af von Karajan. Meget desværre! Beethovens musik, og digtet for den sags skyld, kan slet ikke klare sådan en eksponering. Det er ødelæggende for et storværk.
De samme mennesker, der rejser sig op, synger med på hymnen og klapper, som var det en nationalsang, er den samme gruppe mennesker, som er så pinagtig udemokratiske, at de ikke anerkender et afstemningsresultat, der går dem imod, som bliver ved med at forlange nye afstemninger, indtil en sådan afstemning endelig giver dem adgang til Paradis; En fuldbyrdet Europæisk Union.

Det er KLAMT!
Verner