mandag den 5. juni 2017

Terror

Aarhus - Danmark
I Aarhus har politiet foretaget op mod 100 anholdelser forskellige steder i Aarhus Vest.
Politiets massive indsats er et udtryk for en bevidst strategi for at undgå bandekonflikter i Aarhus.
    Vi vil hverken have Loyal To Familia eller andre bander i Aarhus Vest, hvor der bor tusindvis af fredelige mennesker. Det store fredelige flertal skal ikke risikere at blive fanget i en krydsild mellem to kriminelle grupperinger. Det vil vi simpelthen ikke acceptere, og derfor går vi så offensiv til værks, sagde vicepolitiinspektør René Raffo søndag.
    De anholdte er løsladt igen, og vil blive sigtet for ulovlig våbenbesiddelse.
Vi skal være glade for politiets årvågenhed, der vil bidrage til øget kontrol med bl.a. en perverteret bande voldsromantikere, som Loyal To Familia. Hvad i alverden bilder sådan en samling afstumpede individer sig ind? De skal stoppes!

London – England
Her gik det fra slemt til værre. Alle tror jeg har hørt og set referater i tv og i dagspressen om voldsorgiet foretaget af afsindige muslimer. Syv civile dræbt og ca. 50 sårede, heriblandt flere meget hårdt. Et civiliseret samfund, som det engelske, kan naturligvis ikke sidde sådan en ting overhørig, og der vil finde forskellige stramninger sted rent forebyggelsesmæssigt.
Hvad der får unge muslimske mænd til at foretage dette, efter selv at have fundet et nyt land, et nyt sted at leve, hvor man er forskånet for krig, ødelæggelse, forfølgelse, hvor man kan leve et stille og roligt liv i sin families favn, får stå hen i det uvisse.
Engelske sikkerhedsstyrker skød og dræbte de tre gerningsmænd efter blot otte minutter fra voldsorgiets start. De blev dræbt med 50 skud, og har måske oplevet, da de mistede livet, at der ingen Allah var, at alt havde været et blændværk?
Jeg håber det.
Muslimer, der foretager sig sådanne ting skal også stoppes. Med alle midler. 
Efterfølgende oplever man endnu en gang, at det muslimske samfund i England ikke tager afstand fra attentatet og dets udøvere. Man oplever det ikke!

Verner


Addendum:
Så ser jeg her til morgen billeder fra London, hvor hvidklædte muslimer nedlægger kranse og blomster på det uheldsvangre sted, hvor de gale slog til. Jeg trækker mine tidligere ord tilbage, med en stor undskyldning!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar